Sæsonmenu

Sæsonmenu – oktober, november, december

Vores bud på en menu med forret, hovedret og dessert, hvor man kan smage lidt af det hele med vores små anretninger

Der er beregnet 1 grab pr. person af hver ret 

Bemærk nogle af anretningerne i hovedretten er større end vores normale grabs

 Bestilles til min. 10 kuverter 

 Pris pr. kuvert 399 kr. 

 Menuen indeholder: 

Forret

Tunmousse m. stenbidderrogn

Spinatroulade m. koldrøget laks & citronperler 

Tarteletter m. høns i asparges (skal selv opvarmes)

Hovedret

Barbecuemarineret pulled pork burger m. syltede rødløg, mayo, salat

Grønkålssalat m. æble, tørrede tranebær, ostecreme, ristede græskarkerner

Kyllingesalat m. karry, æble, ristede bacon

Barbecuemarineret blomkål m. spinat/hvidløgsmarineret bulgur, æble, salatost, solsikkekerner

Serranoskinke, vesterhavsost, edamamedip, sort sesam

Rød spidskålssalat m. pære, ingefær, dadler, sesam

Røget svinemørbrad m. aioli og syltede hokkaido

Hertil friskbagt brød  

Dessert

Panna cotta m.æblebekompot & sukkerristet crunch 

Brownie m. karamelsmørcreme

Mangomousse/mangogelé på kakaomørdej m. crunch

 

 

 

Bestil din menu nu

Kontakt os nu, vi står klar til at hjælpe dig med din menu