Sæsonmenu

Sæsonmenu – januar, februar, marts

Vores bud på en menu med forret, hovedret og dessert, hvor man kan smage lidt af det hele med vores små anretninger

Der er beregnet 1 grab pr. person af hver ret 

Bemærk nogle af anretningerne i hovedretten er større end vores normale grabs

 Bestilles til min. 10 kuverter 

 Pris pr. kuvert 435 kr. 

 Menuen indeholder: 

Forret

Tunmousse m. stenbidderrogn

Spinatroulade m. koldrøget laks & citronperler 

Tarteletter m. høns i asparges (skal selv opvarmes)

Hovedret

Barbecuemarineret pulled pork burger m. syltede rødløg, mayo, salat

 Tomatsalat m. mozzarella, spinathummus, syltede rødløg, soyaristede solsikkekerner

Hønsesalat m. ristede bacon

Melon/agurkesalat m. salat, sort sesam

Røget grisefilet m. aioli, soltørrede tomater

Klassisk kartoffelsalat m. urter

Chorizo, chili marineret oliven, salatost 

Hertil friskbagt brød  

Dessert

Panna cotta m. rabarberkompot & sukkerristet crunch 

Brownie m. karamelsmørcreme

Mangomouse/mangogelé på kakaomørdej m. crunch

 

 

 

Bestil din menu nu

Kontakt os nu, vi står klar til at hjælpe dig med din menu