Sæsonmenu
Sæsonmenu – oktober, november, december
Vores bud på en menu med forret, hovedret og dessert, hvor man kan smage lidt af det hele med vores små anretninger
Der er beregnet 1 grab pr. person af hver ret
Bemærk nogle af anretningerne i hovedretten er større end vores normale grabs
Bestilles til min. 10 kuverter
Pris pr. kuvert 399 kr.
Menuen indeholder:
Forret
Tunmousse m. stenbidderrogn
Spinatroulade m. koldrøget laks & citronperler
Tarteletter m. høns i asparges (skal selv opvarmes)
Hovedret
Barbecuemarineret pulled pork burger m. syltede rødløg, mayo, salat
Grønkålssalat m. æble, tørrede tranebær, ostecreme, ristede græskarkerner
Kyllingesalat m. karry, æble, ristede bacon
Barbecuemarineret blomkål m. spinat/hvidløgsmarineret bulgur, æble, salatost, solsikkekerner
Serranoskinke, vesterhavsost, edamamedip, sort sesam
Rød spidskålssalat m. pære, ingefær, dadler, sesam
Røget svinemørbrad m. aioli og syltede hokkaido
Hertil friskbagt brød
Dessert
Panna cotta m.æblebekompot & sukkerristet crunch
Brownie m. karamelsmørcreme
Mangomousse/mangogelé på kakaomørdej m. crunch
Bestil din menu nu
Kontakt os nu, vi står klar til at hjælpe dig med din menu