Sæsonmenu
Sæsonmenu – april, maj, juni
Vores bud på en menu med forret, hovedret og dessert, hvor man kan smage lidt af det hele med vores små anretninger
Der er beregnet 1 grab pr. person af hver ret
Bemærk nogle af anretningerne i hovedretten er større end vores normale grabs
Bestilles til min. 10 kuverter
Pris pr. kuvert 399 kr.
Menuen indeholder:
Forret
Blinis m. tunmousse & stenbidderrogn
Spinatroulade m. koldrøget laks & citronperler
Tarteletter m. høns i asparges (skal selv opvarmes)
Hovedret
Pulled chicken burger m. bacon, aioli, syltede rødløg & salat
Tomatsalat m. spinathummus, mozzarella, syltede rødløg & soyaristede solsikkekerner
Blinis m. basilikums edamamedip & serranoskinke
Cremet rød pasta m. peberfrugt, bagt løg, hytteost & sort sesam
Hønsesalat m. bacon
Melon/agurkesalat m. salatost & ristede græskarkerner
Peberbidder m. grov sennep
Hertil friskbagt brød
Dessert
Panna cotta m. rabarberkompot & sukkerristet crunch
Brownie m. karamel, peanuts & chokoladeganache
Hindbærmousse på mørdejsbund m. sukkerristet crunch
Bestil din menu nu
Kontakt os nu, vi står klar til at hjælpe dig med din menu