Sæsonmenu

Sæsonmenu – april, maj, juni

Vores bud på en menu med forret, hovedret og dessert, hvor man kan smage lidt af det hele med vores små anretninger

Der er beregnet 1 grab pr. person af hver ret 

Bemærk nogle af anretningerne i hovedretten er større end vores normale grabs

 Bestilles til min. 10 kuverter 

 Pris pr. kuvert 399 kr. 

 Menuen indeholder: 

Forret 

Blinis m. tunmousse & stenbidderrogn

Spinatroulade m. koldrøget laks & citronperler 

Tarteletter m. høns i asparges (skal selv opvarmes)

Hovedret

Pulled chicken burger m. bacon, aioli, syltede rødløg & salat

Tomatsalat m. spinathummus, mozzarella, syltede rødløg & soyaristede solsikkekerner 

Blinis m. basilikums edamamedip & serranoskinke

Cremet rød pasta m. peberfrugt, bagt løg, hytteost & sort sesam

Hønsesalat m. bacon

Melon/agurkesalat m. salatost & ristede græskarkerner

Peberbidder m. grov sennep

Hertil friskbagt brød  

Dessert

Panna cotta m. rabarberkompot & sukkerristet crunch 

Brownie m. karamel, peanuts & chokoladeganache 

Hindbærmousse på mørdejsbund m. sukkerristet crunch

 

 

 

Bestil din menu nu

Kontakt os nu, vi står klar til at hjælpe dig med din menu