Om one grab

En madoplevelse ud over det sædvanlige

Vi er 2 madglade søstre, der sætter en ære i at forkæle dig og dine gæster med en madoplevelse, hvor kvaliteten er i fokus. One Grab laver mad ud af huset til enhver lejlighed, det kan være til fødselsdag, konfirmation, barnedåb, svendegilde, bryllup og reception. Uanset hvilken form for fest eller sammenkost der skal afholdes, er One Grab klar til at levere oplevelsen til jer.

Vores drøm har altid været at starte vores egen virksomhed, hvor vi kan få lov til at give en kundeoplevelse ud over det sædvanlige. Udvikling og forbedring er to keypoints, vi altid stræber efter, da vi mener det er vejen frem til den bedste kvalitet.

Vi garanterer dig

Håndlavede detaljer

Udtrykket i vores One Grabs er simpelt og enkelt, hvor der er kælet for detaljen

Mad fra bunden

Vi sætter en ære i at lave maden fra bunden, med gode råvarer

Høj kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, vi kan altid garantere den samme høje kvalitet hver gang

Altid smagstestet

Vi sørger for altid at have testet og udviklet vores One Grabs, inden de kommer på menuen

Hvem er vi?

Her står vi, med nøglerne til vores café. Nøglerne overtog vi i oktober 2021. Til venstre kan du se Line på 26 år med nøglerne i hånden. Hun er uddannet ernæringsassistent, hvor hun efterfølgende har taget videreuddannelsen ernæringsteknolog. Hun er altid til at finde i køkkenet i café One Grab, hvor det er hende, som står for alt maden, samt udvikling af det. Til højre ser i Sara på 23 år. Hun er uddannet eventkoordinator, og står for alt hvad der hedder sociale medier og kundehåndtering. Hende vil i altid møde i caféen, hvor hun står klar med et kæmpe smil til alle vores søde kunder.

one grab cafe - vi får nøglen